Autisme en een dagje uit.

Ook met autisme wil je kunnen genieten van een dagje weg, een attractiepark, museum of lekker een weekendje of weekje weg. Vaak is een nieuwe plek spannend, weet je niet goed wat te verwachten. Ken je de mogelijkheden niet, de fijne plekjes om te ontprikkelen of de mogelijkheden die er zijn. Je wilt graag voorbereid gaan, maar niet alle plaatsen hebben evenveel informatie om vooraf op te zoeken. Niet altijd heb je zin of mogelijkheid om van te voren te bellen of te mailen om om die extra informatie te vragen. Mijn zoon gaf aan, mama je moet over ons dagje Efteling een blog schrijven, vandaag was een fijne dag, ik kende het park, wist wat ik kon verwachten en waar ik gebruik van kon maken. Dit hielp mij en misschien ook andere kinderen.  Met die wijze woorden moest ik natuurlijk iets gaan doen, en gezien ik samen met een vriendin het hier al eerder over had gehad heb ik de stap gezet.. Dien rustig een verzoekje in, wij gaan proberen het voor jullie in kaart te brengen.


Share Button