Dagje magie

Dat een dagje uit niet vanzelf gaat is bekend. Dat een speciaal dagje een zelfvertrouwen boost kan geven ervaren we inmiddels ook. En toch blijf ik enorm verbaast als ik zie hoe onverwacht die zelfvertrouwen boost optreed.

Gister mochten we dankzij Stinafo – Samen voor het gehandicapte kind naar Duinrell een speciale familie dag. En wat een magische dag werd het. Geen drukte al aan de start want het park ging speciaal een uur eerder open voor alle bijzondere gezinnen. Nog voor we het park in waren werden we magisch verwelkomt door Stichting Magic Care. De toon van de hele dag werd gezet. Betoverd door trucs en verwelkomt door Rick de Kikker was de stemming magisch.
En Magisch bleef het heel de dag. Wat zijn we verwent. Een lekkere koek, bij een kopje thee (of koffie/limonade). De gezelligheid en spanning van de atracties. Maar de persoonlijke aandacht van de goochelaars maakten de dag tot een groot succes..

De magische sfeer sluit op dit moment ook helemaal perfect aan bij de grote intresse van de kinderen in de wereld van magie.. Er worden hier toverstaffen aan de lopende band gemaakt, de toverspreuken uit Harry potter vliegen je letterlijk om de oren. Magie creƫert een wereldje waarin alles kan en alles mogelijk is. Waar je je grenzen kan verleggen met een zwaai van je toverstaf. En wanneer deze magie gecombineerd wordt met wat adrenaline van een achtbaan, de rust van de natuur, van alle bomen om je heen. De vriendelijke mensen die alles willen doen om je een zorgeloze dag te geven. De magische fantasie wereld leek een beetje tot leven te komen. Vooral mijn dochter zoog alle magische kennis in zich op. De spanning van de eerste schoolwezen werd even vergeten, de ontspanning weer terug in haar lichaampje. Ze was zo onder de indruk dat na afloop van een magische show dat ze haar bellen heks nog wilde bedanken. De vrijwilligers gingen haar meteen voor haar opzoeken, en na een fotomomentje samen nam ze met een dikke knuffel afscheid. Een ervaring en indruk rijker die haar zelfvertrouwen weer een enorme boost geven. Gelukkig met haar goodiebag vol goocheltrucs en haar zo gewilde magische toverstaf. Het knuffelaapje op haar schouder, begon ze in de auto meteen met goochelen.
Een terecht magische dag die ons weer vernieuwde energie en kracht geeft.


Share Button

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *