Autisme Blog

Dagje uit

Een dagje weg betekend voorbereiden, plannen, zekerheden inbouwen en gedachten openhouden voor momenten die anders gaan. Een dagje weg betekend spanning, angst en lichamelijke onrust.
Een dagje weg betekend je tig keer afvragen of het de juiste keuze was, doorduwen bij lichte weerstand en een stapje terug bij zware weerstand.
Een dagje weg betekend hard werken tussen de geniet momentjes door.
Een dagje weg een hele onderneming. Schakelen tussen opwinding en angst. Schakelen tussen een steuntje in de rug, hand vasthouden en loslaten.
Maar nu aan het einde van ons dagje, onderweg naar huis kijk ik doodop maar voldaan erop terug.. het is dan wel hard werken en ik ben dan wel echt op… maar we hebben ervaringen opgedaan, genoten en een hele mooie herinnering gemaakt.
Vol trots kan ik zeggen dat het ondanks spanning, volle hoofden en angst, super is geweest. Vol trots kan ik zeggen het is gelukt, door inzet van ons alle drie.. Vol te trots durf ik nu ook tegen me te zeggen zie je wel je kan het. 1 op 1 begeleiding is fijn, maar als stoere mama met geweldige kinderen lukt het ons ook gewoon met zijn drieën!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen, schoenen en buiten


Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *