Menu

Google Analytics statistieken

gegenereerd door GADWP 

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Eigen wereldje

25 januari 2019 - Author: Ingrid - Geen reacties

Een compleet eigen wereldje met vriendjes en vriendinnetjes. Veranderen in dat waar je op dat moment in je hoofdje mee bezig bent..
Een wereld waar je voor jouw gevoel helemaal veilig bent maar soms vergeet je de band met de realiteit. Dan volgt er een gesprekje tussen ons twee over je veilig mogen voelen, je fantasie en je eigen wereld mogen behouden maar er niet in verdwijnen. Je zegt me te begrijpen en je doet je best. Toch zijn er periodes dat ik merk dat het je niet lukt.. Je hebt me weleens verteld dat als men er naar vraagt je net doet alsof je het wereldje uit zet maar dat je in je hoofd gewoon verder gaat.
Gister wist je me te vertellen dat andere je soms nadoen, maar dat je net doet alsof je het niet merkt, want je blijft toch gewoon lekker doen wat je goed voelt.. Oh wat knap van je maar wat breekt mijn hart want ondanks je fantasie vriendjes en je vlucht uit de realiteit mis je soms toch echt een vriendin die vlakbij woont en je volledig begrijpt.
Die fantasie wereld je eigen bubbel hoort bij je maar soms als het gaat overheersen weet ik dat ik wel aller moet zijn. Allert op angsten, een onveilig gevoel of iets wat dwars zit. Op dit moment weet ik wat het is en hoop ik hier zo snel mogelijk mee aan de slag te kunnen. Voor nu ga ik af en toe op reis mee je wereldje in, en geniet ik van jouw veilige omgeving. Zodat we snel ook weer samen in de echte wereld echt kunnen genieten…

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen, boom, kind, sneeuw, buiten en natuur

Share Button

Categories: Autisme Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *