Vertrouwen

Maandag gaat school weer beginnen. Een nieuwe etui ligt klaar met agenda ernaast.. die wilde ze zo graag. Groep 7/8 en in tegenstelling tor de afgelopen jaar heb ik er vertrouwen in dat het goed gaat. De spanning of het goed zal blijven gaan zal altijd blijven maar voor nu overheerst het vertrouwen in de 2 juffen die haar vorig jaar thuis hebben laten voelen, die haar beetje bij beetje weer vertrouwen in school hebben terug gegeven. Toch zal het spannend zijn, een nieuwe klas met alleen maar jongens.. Wat best pittig is als je een echt meisje meisje bent. Voor het eerst Engels op school, iets wat ze bij voorbaat al eng vind en met haar dyslexie misschien ook wel een uitdaging zal worden. Groep 7/8 wat klinkt het al oud…. maar ze is nog zo jong.. De komende 2 jaar zal ze langzaam in een schoolverlater veranderen.

Zal ze eindelijk durven laten zien wat ze kan. Zal ze zichzelf durven vertrouwen in het schoolwerk. Zal ze nu vriendschappen sluiten en die uitbouwen tot iets wat ook naast school.
Zaterdag komt ze weer thuis van haar vader en pas dan weet ik hoe ze er zelf in staat..
Mijn lieve mooie meisje, zo gegroeid het afgelopen half jaar….. Wat hoop ik dat je de eerst week met een lach af kan sluiten en dat we sterk het komende schooljaar ingaan.


Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *