Handen tekort

Er zijn van die momenten dat je handen te kort komt, en niet alleen handen. Op sommige dagen zou ik graag iemand hebben om even de zorg mee te delen.
Als je midden in een stresssituaties met kind 1, telefonisch een stressmoment van kind 2 op moet vangen. Soms zou ik mezelf gewoon even willen klonen. Om zo alle tijd te hebben om een situatie met kind 1 goed af te sluiten, mijn kloon kon dan kind 2 ophalen en een 3e kloon kon zorgen dat er een gezonde maaltijd op tafel kwam.. Duidelijk is dat die maaltijd vandaag niet zo gezond was. Maar agh door alle spanning en prikkels wordt er nu ook van het ongezonde eten maar weinig gegeten. Zou dan ook weer zonde van de verse groenten zijn.
Soms is het gewoon even heel overweldigend en confronterend dat nog beter op de kinderen in had willen spelen, maar dat ging gewoon even niet omdat je maar alleen bent.
Ondertussen lijkt de rust te herstellen is kind 1 aan het ontprikkelen achter zijn nu weer werkende pc. Staat kind 2 onder de douche en die zal ook vroeg haar bed in duiken, want die is op en ligt de kat tevreden naast me, want die had de afgelopen 2 dagen weinig ruimte om tegen me aan te liggen. En ik, ik zou het liefst gewoon mijn ogen even dicht doen….
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen en de tekst 'SHE HAS TO HAVE FOUR ARMS, FOUR LEGS, FOUR EYES, TWO HEARTS, AND DOUBLE THE LOVE. THERE IS NOTHING SINGLE ABOUT A SINGLE MOM. -MANDY HALE'

Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.