Genieten op onze manier

Laat de blikken en commentaren maar komen. Ik zit in de dierentuin, met een telefoon in mijn hand, terwijl kind 1 in de binnenspeeltuin speelt, kind 2 even spelletjes doet op zijn telefoon.. na een uur direntuin was het tijd voor pauze…. Op mijn tijdlijn staat een leuke 1e foto met de tekst; ” op avontuur”.. die plaatste ik terwijl mijn oudste naast mij mopperde, naar huis wilde en boos was… want nieuwe plek… uiteindelijk kwam er rust, maar nu beide even time out.. dit alles terwijl mijn jongste letterlijk op avontuur is, kleding waarmee je volgens haar op safari gaat, alle info in zich opnemend… Een uur dierentuin en al aardig uitgeblust maar we gaan zo weer verder… en over een uur gaan we gewoon weer ergens zitten, speelt oudste een spelletjes, luistert jongste ergens muziek en pakt ook deze moeder haar rust momentje… Wetend dat de ogen van anderen in mijn rug prikken, er vast nog een keer commentaar gegeven wordt op mijn oudste en de jongste vandaag echt nog minimaal 1 paniekaanval heeft… en toch genieten wij…

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *