Autisme Blog

Mijn lieve knul

Mijn lieve stoere knul wordt morgen alweer 14 jaar. Op zingen en hem innde aandacht zetten staat een groot verbod, dus gaan we een dagje weg, en proosten we daarna bij opa en oma op zijn verjaardag. 14 jaar al, het knulletje die mij mama maakte, die me leerde om geduld te bewaren en de wereld anders te bekijken.. Niets ging vanzelf, maar alles gebeurse met liefde. Onze band onbreekbaar, en enorm hecht, soms misschien zelfs te als ik andere mag geloven.. Maar wat ben ik lij dat jouw vertrouwen in mij zo enorm is dat we samen de stappen kunnen nemen die je alleen nog niet lukken. Je neemt je tijd en dat is helemaal niet erg. Een echte puber als hij aan het gamen is, maar vooral nog mijn kleine jongen. Neem.je tijd en samen komen we er wel. Mijn trots…

Een week met 2 verjaardagen, 2 kinderen die mij de moeder maakte die ik nu ben en wat mag ik daar trots op zijn. Met zijn 3tjes kunnen wij de hele wereld wel aan, ookal gaat dat niet altijd even makkelijk…

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan, kind, schoenen en buiten

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *