op naar 2016

Nog een paar uur tot het nieuwe jaar..
En heerlijk ontspannen, hoewel ik de kinderen onwijs mis, weet ik dat ze nu een leuke tijd bij hun vader hebben. Het is dubbel, want het liefst heb ik ze natuurlijk altijd bij me…. Maar adem pauze om er weer fris tegen aan te gaan is ook heerlijk. Gaandeweg heb ik echt moeten leren om te kunnen ontspannen als ze er niet zijn. En ik weet ook dat als ze weer thuis zijn ik er weer hard tegen aan kan. Ik ben gezegend met 2 geweldige kinderen, ik zou niets aan ze willen veranderen ze mogen zijn zoals ze zijn. Hun kijk op de wereld is zo uniek dat ik elke dag van ze kan leren. Echter is diezelfde kijk op de wereld ook het geen wat bij hun soms voor angst, onbegrip en frustratie zorgt.
Nu ik heerlijk ontspannen op de bank zit, nagenietend van een high tea met mijn partner. besef ik ook dat ik de afgelopen dagen even niet op elk woord heb hoeven letten wat ik zeg. Ik kon opstaan zonder stuiterbal naast me die meteen heel gezellig begint te praten, en praten en praten… en dan over onderwerpen die vooral haar interesse hebben en waar wij ondertussen echt genoeg over weten.
2015 sluiten we vanavond af, knus met zijn 2-en, zodat we fit in 2016 weer er kunnen zijn op de momenten waarbij ze mama zo hard nodig hebben.
Vol energie starten we het jaar 2016, wat zijn onze doelen, wat willen we bereiken en wat zeker niet. Passend onderwijs gaat weer een grote rol spelen, en stappen gaan genomen worden om een goede weg in de omgang met de angsten te vinden.. en verder staat er 1 ding centraal… We gaan vooral van elkaar genieten, met 1 op1 tijd maar zeker als gezin…..


Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.