De regenboog

Een spectrum van kleuren die vaak een magisch gevoel achter laat. Die je gevoel meeneemt naar de vraag wat zal er aan het einde van de regenboog zijn. Vinden we daar een pot met goed. Het betoverende samenspel van kleuren geeft iedereen een fijn gevoel.

De regenboog staat zeker voor ons als gezin ook symbool voor iedereen mag en kan zichzelf zijn en is uniek. Je mag dag in dag uit je magische ik laten zien. De regenboog staat ook voor het spectrum aan leeftijden die net als de kleuren van de regenboog een spectrum aan verschillen laat zien. En natuurlijk is autisme ook iets wat een spectrum aan eigenschappen laat zien die ons leven kleurt.

Net als een regenboog is ons leven elke dag een spectrum van kleuren die onze dagen kleurt. Soms met aardig wat donkere wolken ervoor, dan is de magie van de regenboog even weinig zichtbaar en moeten we ons er extra aan herinneren dat wat het voor ons soms ingewikkeld maakt, ons leven ook kleur kan geven. En sommige dag straalt de regenboog op zijn sterkste dan ervaren we de kracht van alle kleuren die in ons zitten en kunnen we stralen als nooit tevoren.

Vandaag kregen we van de regenboogboom mooie kristellen die ons kunnen helpen de regenboog te zien als we ze even kwijt zijn, als we even de weg terug moeten zoeken naar die krachtige kleuren die in ons zitten. Als we even op zoek moeten naar het veilige plekje dat we in onszelf dragen. Een prachtig gebaar dat ons kracht geeft in een periode waarin de donkere wolken soms te overheersend zijn. Een gebaar dat toevallig op internationale vrouwendag kwam, waar we dit jaar even extra stil bij blijven staan in ons power vrouwen gezin.

Bedankt Regenboogboom


Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.