Sunflower keycord/ zonnebloem koord

Nog te weinig bekend toch draagt ze hem. En wat hoop ik op meer bekendheid. Dus verstuurde ik net een mail naar onze vaste supermarkt de Hoogvliet. Nadat ik gister weer in superspeed richting supermarkt ging omdat ze in shutdown ging omdat dat boodschapje doen alleen mis ging.. naast dat het voor iemand die vastloopt vervelend is is het ook vervelend voor het winkelpersoneel die graag wil helpen maar geen idee van hoe.. dit keer was ik er sneller dat de politie gebeld kon worden. Maar ook dat is al voorgekomen. De optie dan doet ze maar nooit meer alleen een boodschap is voor mij geen passende optie en voor haar ook niet. En zij zal niet de enige zij. Dus gaan we voor de optie van bekendheid is begrip en geeft mogelijkheden…


Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.