Lieve mensen

Lieve starende persoon;

Ja ik begin met lief omdat ik het graag positief wil houden. Je staart naar mijn kind, nog net niet met je mond open maar blijkbaar vind je haar erg bijzonder. En dat is ze ook zeker ook. Maar staar liever niet, vraag als je iets wilt weten of ga door waarmee je bezig was

Beste persoon met commentaar;

Wat ishet toch fijn dat we wonen in een land waar je heerlijk je eigen mening mag geven. Bedenk alleen wel dat je je mening hardop over een kind uitspreekt. Een kind die net even anders is en dat is niet erg. Probeer eens in te voelen wat U commentaar voor dit kind of de ouders betekend. Is uw mening hardop geven dan nog steeds de beste optie?

Hallo persoon met vooroordelen;

Een oordeel hebben, met name een vooroordeel is heel menselijk, toch zie ik u als heel intelligent. Daarom zou ik U graag de uitdaging bieden met open gedachtes deze situatie te bekijken, ik kan u vertellen dat dit veel leerzame is dan een vooroordeel. Mijn kind kan U namelijk nog een hele hoop leren omdat mijn kind de wereld op een hele andere manier beleeft.

Mijn kind geniet op haar geheel eigen manier dat kan opvallen, mijn kind heeft het soms zwaar en dat kan U misschien storen. Dit doet ze niet omdat het leuk is of omdat ze niet opgevoed is maar omdat de wereld haar even te veel is. Het zou fijn zijn als de omgeving dan veilig is voor haar zonder starend blikken, commentaar een (voor)oordelen.


Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.