Fantasie en realiteit

Even verdween de scheidingslijn tussen realiteit en fantasie. Een verhaallijn om in op te gaan. Een prachtige locatie en andere mensen die er net als haar van genoten. Gespannen, maar op een positieve manier. Genieten!
Terwijl ik naar haar kijk, haar stralende gezichtje is daar nog wel die spanning in haar lijf. Het liefst fladderd ze zelf als een echte fairy rond, danst ze rond. Maar tijdens het genieten heeft zijn mijn nabijheid nog keihard nodig. De frustratie van contact met anderen willen maken, maar het echt nog niet durven. Maar ondanks dat geniet is. Gaat ze mee in het verhaal en durft zelfs haar parasolletje omhoog te doen als er een vrijwilliger wordt gevraagd. En daar loopt ze vooruit daar de fairy boom. Het lukt haar om me even los te laten en helemaal op te gaan, de realiteit is er gewoon even niet meer.
Dit zou ze elke dag wel willen en toch was er die wens die ze eerder op de dag uitsprak. Ze zou zo graag niet altijd in haar eigen wereldje, in haar fantasie terug willen vallen als het spannend is. En zelf beter kunnen kiezen wanneer ze het wel en niet wil… We gaan er aan werken en dat wordt niet makkelijk. Maar we blijven vooral ook genieten op de.manier zoals het ook kan Want in de realiteit leven betekend niet dat je niet op een gezonde manier even in de fantasie mag kruipen….
Kan een afbeelding zijn van kasteel en buitenshuis

Share Button

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.